Enhedslisten Odense har valgt spidskandidater til næste byrådsvalg

Enhedslisten Odense har spidskandidaterne klar

Enhedslisten i Odense har nu spidskandidaterne klar til næste efterårs kommunalvalg. Enhedslistens medlemmer i Odense godkendte på et medlemsmøde den 3. september 2020 resultatet af den elektroniske vejledende urafstemning blandt alle medlemmer om valg af to spidskandidater.

Nuværende politisk ordfører og medlem af Beskæftigelses- og Socialudvalget Reza Javid  og gruppeformand og medlem af By- og Kulturudvalget Søren Freiesleben blev valgt til at føre Enhedslisten Odense gennem valgkampen næste efterår. Resten af kandidatlisten bliver afgjort på kommende medlemsmøder og generalforsamling. Der var opstillet 5 kandidater til at blive spidskandidat for Enhedslisten Odense til næste byrådsvalg i november 2021. 

‘’Jeg er stolt og taknemmelig over den tillid, medlemmerne af Enhedslisten Odense har betroet mig”. Det siger Søren Freiesleben og tilføjer ”Jeg vil arbejde benhårdt på at skabe resultater og gennemføre Enhedslistens politik i byrådet også i fremtiden’’

Reza Javid takker også ydmygt for tilliden. Han tolker resultatet af urafstemningen og medlemsmødet som medlemmernes anerkendelse af den linje, som Enhedslisten følger i Odense Byråd. En linje som er blevet betegnet som Enhedslisten classik: ”Vi er borgernes vagthund i byrådet samtidig med, at vi går konstruktiv ind og samarbejder med de andre partier, når vi kan skabe gode resultater. Kunsten er at balancere mellem disse to vigtige roller” siger Reza Javid.

Reza og Søren er glade for, at medlemmerne med deres stemme blåstempler den politik, som de fører i byrådet sammen med deres uundværlige baggrundsgrupper i partiet: ”I Enhedslisten handler det om politik og ikke om personer” siger de samstemmende.