Foredrag og debat med “Boycott from Within”

Indlæser kort...

Dato/klokkeslæt
Date(s) - 08/02/2019
19:00 - 21:30

Lokation
Enhedslisten Odense

Kategori Ingen Kategori


Foredrag og debat med “Boycott from Within”

Her er et spændende bud på, hvad I kan bruge jeres Fredag d. 8 Februar, fra kl 19 til 21.30.

“Boycott from within” kommer til Odense, og holder foredrag på engelsk.
De er en politisk organisation der kæmper for lige rettigheder til alle i Israel og et krav om ophævelse af verdens sidste apartheidstat.

De, Stavi Sinai og Ronnie Barkan, israelere og Majed Abusalama, palestinenser, er politiske aktiviser og ledere af “Boycott from within” og på foredragstour i Europa.

Vi er så heldige at de kommer forbi Odense!

Her fortæller de bl.a. om deres organisation, der samarbejder med BDS, og deres politiske kamp for at påvirke Europa til, at turde at gøre op med berøringsangsten og den dårlige samvittighed fra anden verdenskrig.

Foredraget handler også om :

-Ytringsfriheden, som er under press.
Ronni Barkan er, til marts, indkaldt til retten i Tyskland.
Her er han uretmæssigt anklaget for, at have overfaldet et medlem fra en Israelsk delegation, en holocaust overlever, under delegationens besøg i Tyskland, mens han deltog i “Boycott from within´s” fredelige moddemonstration.

– At Europa kræver totalt stop for den Israelske stats stadige stærkere apartheid.
Deres mål er, at få det øvrige Europa til at følge i Irlands fodspor, og begynde at indføre sanktioner, handelsboycot og politiske krav.
Denne metode virker beviseligt og afstedkom det sydafrikanske apartheids systems kolaps.

– At Europa kræver totalt stop for den fortsatte Israelske etniske udrensning af palestinensere på Vestbredden og i Jerusalem, der bl.a. betyder drab, daglige overfald og anholdelser af alle slags palestinensere, også børn, unge og gamle, uden rettergang, der ofte medfører totur i fængslerne.

– Samt krigen mod verdens tættest befolkede område Gaza, hvor civilbefolkningen holdes totalt indespærret og isoleret. Og udover daglige bomber, granater og snigskytter bl.a. må leve med meget begrænset adgang til mad, samt strøm og vand, som Israelerne kun tillader adgang til 2-6 timer pr. dag i Gaza.

Sted :
Absalonsgade 26
5000 Odense c.

På Gensyn

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

44 − 41 =