Nye ansigter på Enhedslisten i Odense Byråd

Enhedslisten Odense sætter fra 1. januar nyt hold med byrådets yngste medlem som suppleant for Ulla Chambless.

Fra 1. januar 2019 vil Odense Byråd få to nye medlemmer fra Enhedslisten.

Reza Javid træder ind på Brian Skov Niels­ens plads, da Brian trækker sig på grund af nye udfordringer på jobfronten. Reza Javid er 55 år. Til daglig er han psykolog og lektor på socialrådgiveruddannelsen i Odense. Han ser frem til at lægge endnu flere kræfter i byrådsarbejdet.

”Vi er selvfølgelig kede af, at Brian stopper med al den gode erfaring han har. Men når det nu skulle være, så synes vi også, at det er godt med nyt blod. Jeg glæder mig til at arbejde for et mere socialt retfærdigt Odense,” siger Reza Javid.

Reza Javid sidder allerede i byrådet som suppleant for Ulla Chambless, der lige nu er på sygeorlov. Den plads bliver fra 1. januar overtaget af Mathilda Printzlau- Paulsen, som vil varetage Ulla Chambless opgaver indtil Ulla er tilbage igen.

Mathilda Printzlau-Paulsen bliver med sine 21 år Odenses yngste byrådsm­edlem. Når hun ikke skal arbejde med byrådspolitik, skal hun studere medicin på Syddansk Universitet, hvor hun starter til februar 2019.

”Jeg er spændt på, hvordan arbejdet bliver, for jeg har ikke prøvet det før. Men jeg har heldigvis en masse gode mennesker fra Enhedslisten omkring mig, som bakker mig op og er klar til at hjælpe og sparre omkring byrådsarbej­det,” siger Mathilda Printzlau-Paulsen.

Mathilda Printzlau-Paulsen stillede op til kommunalvalget i 2017 med en grøn profil. Derfor ser hun især frem til at sidde i Odenses Verdensmåls-udvalg.

”Jeg glæder mig rigtig meget til at arbejde med, hvordan Odense bliver en mere lige og bæredygtig kommune, ikke kun i forhold til klima og miljø, men også i forhold til for eksempel uddannelse og borgernes sundhed,” siger Mathilda Printzlau-Paulsen.