Enhedslisten Odense: Udmelding om Åløkkeskoven

På dagens generalforsamling i Enhedslistens Odense, har afdelingen enstemmigt vedtaget følgende budskab: Åløkkeskoven skal … holdes fri for byggeri! ?????

Nogle af jer har givetvis holdt vejret i spænding og ventet på Enhedslisten Odense’s udmelding om byggeri i Åløkkeskoven. Det kan jo synes mystisk, at et rødt-grønt parti ikke er kommet med en udmelding om emnet tidligere, men det er der en ganske god og hæderlig forklaring på:

I By- og Kulturudvalget lå der, da vores byrådsmedlem Søren Freiesleben trådte ind i udvalget, en politisk aftale om, at ingen måtte udtale sig om (byggeri i) Åløkkeskoven, før vi så en konkret sag, som man kunne forholde sig til. Dette gav mening, fordi udvalget faktisk ikke nogensinde har behandlet en sag om byggeri i skoven. Vi har hørt masser af rygter om, hvad Olav de Linde ønskede at gøre, men endnu ikke behandlet en konkret sag.

Imidlertid har alle andre partier i By- og Kulturudvalget nu udtalt sig om Åløkkeskoven i pressen. Derved har partierne ophævet den uskrevne aftale om ikke at udtale sig, før der kom en konkret sag på bordet.

I og med at alle de andre partier i udvalget nu har udtalt sig, tager vi i Enhedslisten nu også bladet fra munden og bekræfter, hvad alle hele tiden har vidst: At vi er det grønneste parti i Odenses byråd ?

Derfor siger vi:

Nej til beton og støj

– Ja til fuglesang, natur og halløj ❤️!